Ožiljci su rezultat prekida kontinuiteta kože koji se javljaju kao posledica operacije, rana, opekotina i obično su trajno oštećenje.

Prisutnost ožiljaka za neke predstavlja estetski problem i zahteva milion načina i tretmane kako bi ih uklonili. Trenutno postoje mnogi tretmani, uključujući i estetske hirurgije za uklanjanje ožiljaka.Ali, ako ste među onima koji vole prirodne tretmane, onda ćemo vam ponuditi iznenađujuće prirodno lečenje, vrlo lako za pripremiti i nudi veliki broj prednosti.

Ako želite ukloniti ožiljke, koji čine da se osećate neugodno, potrebno vam je sledeće:

  • ¼ šolje kokosovog ulja
  • ¼ maslinovog ulja
  • 1 kašika meda
  • 4 kapi prirodnog ulja lavande

Priprema

U lonac za kuvanje, dodajte kokosovo ulje, staviti na štednjak i uključite. Kada se kokosovo ulje potpuno otopi, dodajte ostale sastojke i mešajte drvenom kašikom dok ne dobijete homogenu smesu. Nakon toga, isključite vatru i izvadite lonac da se u potpunosti ohladi. Kada se ovaj proces obavi, staviti smesu u frižider oko 20 minuta. Vrlo je važno zadržati ovu kremu u zatvorenoj posudi. I to je to, imate svoju čarobnu kremu protiv svih vrsta ožiljaka. Sve što trebate učiniti je očistiti željeni prostor, primeniti se izravno na ožiljke ili strije. Morate primeniti ovu kremu svaki dan, i ujutro i uvece, kako bi dobili željene rezultate. Ako primenite ovu kremu dnevno na zahvaćena područja bez preskakanja jednog dana, videćete kako ćete u kratkom vremenu postići rezultate i na kraju ožiljci će nestati.

(zasvakogponesto.blog)Advertisement

loading...