Svojim izgledom uvijek trebate biti zadovoljni, jer ukoliko niste Vi, neće ni drugi! Estetska hirurgija jeste napredovala, ali moramo rpiznati da bore navratu i dekolte još ne mogu napraviti kao da je osobi 20.godina. upravo iz toga rzloga smo odlučili podijeliti sa Vama recept pomoću kojeg ćete imati vrat i dekolte kao tinejđerka!

Sastojci koji će Vam biti potrebni za pravljenje maske su sljedeći: Jendo žumance. Jedan krastavac. Jedna mala kašika kokosovog ulja. Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji: Sve što trebate uraditi jeste da ogulite krastavac, a zatim da ga stavite u blender sa jajima i kokosovim uljem. Zatim dobro izblendirajte, tačnije sve dok ne dobijete pastu.

Kada ste dobili patu, očistite lice, vrat i dekolte, a zatim je nanesite. Ostavite da djeluje otprilike pola sata,a zatim isperite sa hladnom vodom. Također, možete napraviti i drugu masku, ukoliko nemate sastojke za prvu.

Sastojci koji će biti potrebni su sljedeći: Jedna kašika pivskog kvasca. 100 grama običnog jogurta bez šećera, Jedna kašika pšeničnih ili zobenih pahuljica. Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji: Sve što trebate uraditi jeste da sve sastojke pomješate u jednu zdjelicu.

Očistite lice, vrat i dekolte,a zatim dobivenu mješavinu nanesite na isto. Ostavite mješavinu da djeluje 15 do 20 minuta, a zatim je isperite sa hlandom vodom. Ovaj postupak je potrebno ponavljati tri puta sedmično kako bi rzeultati bili što prije vidljivi.

Izvor: Lifestylevesti.com

loading...